112

Brașov. Trei practicanți ai ciclismului montan, accidentați / Unul participa la o competiție

Trei practicanți ai ciclismului montan s-au accidentat astăzi, la Brașov. Unul dintre ei participa la Bike Race.


Potrivit salvamontiștilor, două dintre persoane au fost transportate la spital. Una se rănise la nivelul unui umăr. Cealaltă prezenta traumatism la un picior. Acestea au primit ajutor din partea salvamontiștilor, apoi au fost duse la spital. A treia a refuzat ajutor, deși se rănise la cap.

Toate cele trei persoane erau echipate corespunzător. Salvatorii montani au asigurat asistență pe toată durata competiției.


„Astăzi, salvatorii montani din cadrul Serviciului Public Local Salvamont Brașov au fost solicitați să intervină în cazul a trei persoane, toate practicante ale ciclismului montan. În primul caz, ciclistul a suferit un traumatism de membru superior, în zona umărului, fiind preluat de un echipaj SMURD, în vederea transportului către unitatea spitalicească. În celălalt caz, a fost vorba despre un traumatism de membru inferior și acesta fiind trimis către unitatea spitalicească, pentru examene medicale suplimentare. În ultimul caz, un ciclist a suferit un traumatism cranio-cerebral, dar a refuzat ajutorul salvamontiștilor.
Tot astăzi s-a desfășurat competiția de ciclism montan Bike Race, la care Serviciul Public Local Salvamont Brașov a asigurat asistență de specialitate, cu echipe dedicate, în zone importante, precum și prin patrulare pe întregul traseu de concurs. Toate persoanele accidentate astăzi erau bine echipate si doar una era participantă la evenimentul mai sus amintit”, au precizat reprezentanții SPLS Brașov.

Menționăm că, dat fiind concursul, s-a circulat bară la bară, astăzi, în zona Șchei.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] Brașov. Trei practicanți ai ciclismului montan, accidentați / Unul participa la o competiție […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare