112

BRAŞOV. Solicitările la Înmatriculări auto au crescut cu aproximativ 25 de procente

 

Zeci de oameni stau la coadă, aproape zilnic, la Serviciul public comunitar regim permise de conducere şi înmatricularea vehiculelor din Braşov, de pe strada Turnului nr.5. Cererea a crescut semnificativ faţă de alte perioade ale anului, cu aproximativ 25 de procente, astfel că aproape toţi angajţii vin la program după orarul bine stabilit, însă pleacă doar atunci când ultimul om din faţa ghişeelor şi-a depus actele. Aşa ne-a asigurat şeful serviciului, comisar şef Viorel Popescu.

Aceasta este o situaţie fericită am putea spune, comparativ cu cea din Capitală sau din alte judeţe, unde cetăţenii stau la cozi zile şi nopţi în şir. 

„Şi noi ne confruntăm cu deficitul de personal, ca mai toate serviciile din ţară. Sunt zile în care tot efectivul de care dispunem este la ghişee, opt la număr, astfel încât să fie reduse pe cât posibil cozile formate. Avem un volum foarte mare de muncă, nu doar la înmatriculările auto, ci şi la celelalte servicii. De aceea, mi-am rugat colegii să manifeste înţelegere şi să dea dovadă de profesionalism, integritate şi responsabilitate. Le mulţumim şi cetăţenilor că sunt înţelegători şi răbdători atunci când este cazul”, ne-a declarat azi comisarul şef Viorel Popescu. Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button