112

BRAȘOV. Mamă și fiu de 3 ani, dispăruți în pădure!

 

Update. BRAŞOV. Mama şi fiul dispăruţi în pădure au fost găsiţi acum câteva minute!

—————–

O femeie în vârstă de 40 de ani și fiul ei de doar 3 ani și 10 luni sunt căutați de rude și de polițiști, după ce ar fi dispărut, ieri, într-o pădure din apropierea satului Zizin, județul Brașov.

„La data de 21.04.2019, orele 17.45, dispeceratul IPJ Braşov a fost sesizat cu privire la faptul că o femeie în vârstă de 40 ani, împreună cu fiul său minor în vârstă de 3 ani și 10 luni, în timp ce se aflau în pădurea din apropierea satului Zizin, com. Tărlungeni, jud. Brașov, împreună cu alţi membri ai familiei, au plecat într-o direcţie necunoscută, în plimbare şi nu s-au mai întors”, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Brașov, subcomisar Alina Maria Ivan.

Semnalmentele persoanelor dispărute, conform IJP:

Femeia are 1,70 m înălţime, 55 kg, faţă ovală constituţie astenică, ochii albaştri, părul şaten, drept, de lungime medie, prins în coadă. La data plecării purta o geacă de fâş lungă de culoare albastru închis şi o pereche de blugi.
Minorul are 1 m – 1,10 m înălțime, ochii mari, negri, faţă ovală, păr castaniu, constituţie normală. Acesta purta o geacă de fâş de culoare roşie, o bluză de culoare albă şi încălţat cu cizme de culoare neagră. Avea asupra sa o bicicletă fără pedale, de culoare roşie, cu inscripţia „190” de culoare neagră, pe cadru.

Persoanele care pot furniza orice informații despre persoanele dispărute sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button