112

BRAŞOV. Incendiu puternic la Rolem

 

Pompierii braşoveni au fost alertaţi în acestă dimineaţă din cauza unui incendiu puternic izbucnit la fabrica de componente auto Rolem din Codlea. La intervenţie au fost trimise mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov.

Potrivit informaţiilor oferite de purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, Ciprian Sfreja, incendiul a izbucnit la una dintre halele fabricii, în urma unui scurt circuit la un aparat de injectat mase plastice. Pompierii au ajutat la evacuarea a patru muncitorii din schimbul 3, aflaţi într-o hală vecină, dar nu s-au înregistrat victime.

„Iniţial s-a intervenit, în jurul orelor 6.30, cu un echipaj de la Serviciul de Voluntari pentru Situaţii de Urgenţă din Codlea, apoi au fost trimise două echipaje cu apă şi spumă de la ISU Braşov. Au ars utilaje de injectat mase plastice, patru panouri de policarbonat, carpete auto din lemn şi cinci trape de policarbonat. Intervenţia a durat aproximativ o oră şi jumătate şi nu s-au înregistrat victime”, a precizat sursa citată.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button