112

BRAŞOV. Florin Mircea Buliga rămâne condamnat la ÎNCHISOARE PE VIAŢĂ, pentru triplul omor! Sentinţa este definitivă

 

Florin Mircea Buliga, bărbatul care și-a omorât soția și pe cei doi copii ai lor, în luna martie a anului trecut, în locuinţa lor de pe strada Stejarului din municipiul Braşov, a rămas cu pedeapsa la închisoare pe viaţă, după ce Curtea de Apel Braşov a decis, în această după-amiază, să-i respingă apelul formulat faţă de sentinţa primită la Tribunalul pentru Minori și Familie Brașov. Informaţia ne-a fost confirmată de purtătorul de cuvânt al Curţii de Apel Braşov, judecător Răzvan Cosmin Dicu. 

Pedeapsa în acest dosar a fost contopită cu cea de 1 an de închisoare primită la Tribunalul Brașov, pentru deţinere de droguri de risc în vederea consumului propriu.
 
Pe latură civilă, inculpatul va avea să le achite daune morale de câte 75.000 de euro socrilor săi și 45.000 de euro cumnatei sale.
 
Ca pedeapsă accesorie, inculpatul ar urma să aibă interzise mai multe drepturi, inclusiv de a purta armă și de a conduce autoturisme, pe o durată de 2 ani de la eliberare (n.r. în cazul în care ar fi eliberat condiționat).

CITIŢI ŞI:

BRAŞOV. A început apelul în cazul triplului omor de pe strada Stejarului. Buliga: „Am fost condus de un raţionament mai puţin lumesc”

Update. BRAȘOV. Și-a ucis soția și copiii cu cuțitul de vânătoare cu care a încercat să se sinucidă anterior!!! Faptele lui Florin Buliga, povestite pas cu pas de procurorul de caz. Anchetatorii au găsit droguri în mașina inculpatului


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button