112

BRAȘOV. Femeie în vârstă de 35 de ani, dispărută de la locuința din Comăna de Jos!

  • disparuta comana 4_261713.jpg
  • disparuta comana_261714.jpg
  • disparuta comana 3_261715.jpg
 

O femeie de 35 de ani este căutată de familie, după ce ar fi dispărut din Comăna de Jos, județul Brașov, de două zile.

„Ajutați-ne să o găsim. Se numește Adelina Arbanas, 35 ani. Are 1.56 m, ochi albaștri, păr șaten închis, ondulat. Era îmbrăcată cu o geacă neagră și ghete mov. A dispărut din Comăna de Jos în jur de ora 7 dimineața, în data de 27.12. Dacă o vedeți, anunțați cea mai apropiată secție de poliție. Am adăugat o poză cu cățelul care sperăm să fie cu ea.
De asemenea, dacă proprietarul dubei albe din imagine își recunoaște mașina este rugat să ne contacteze de urgență. Sau oricine poate da detalii despre proprietar”, este anunțul postat pe Facebook de o apropiată de-a femeii.

Dispariția a fost sesizată și la Poliție.

„În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că femeia, însoțită de un cățel, ar fi ieșit în grădina locuinței sale din Comăna de Jos, la plimbare și nu s-a mai întors. Aceasta a mai plecat voluntar de la domiciliu, dar a revenit. Sunt efectuate în continuare verificări în vederea identificării persoanei în cauză”, ne-a informat reprezentantul Poliției Județene Brașov, subcomisar Alina Maria Ivan.

Articole asemănătoare

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button