112

Brad căzut peste un autoturism, pe DN 1 Brașov – Prahova

Un brad a căzut peste un autoturism, astăzi, pe DN 1 Brașov – Prahova. Gravul incident a avut loc în zona stațiunii Azuga.
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că „pe DN1 Ploiești-Brașov, la ieșire de stațiunea Azuga, județul Prahova, un brad a căzut pe partea carosabilă și a acroșat un autoturism în care se aflau patru persoane. Potrivit primelor date, șoferul autoturismului acuză dureri în zona feței, fiind evaluat medical. În cădere, bradul a avariat și un stâlp de electricitate și gardul unui imobil.
Traficul este oprit pe ambele sensuri, se acționează pentru remedierea situației și se estimează reluarea normală a circulației în 30-45 de minute”.

Update:

Un bărbat de 35 de ani și o femeie de 32 au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Potrivit Serviciului de Ambulanță Județean Prahova, bărbatul a suferit un traumatism cranio-cerebral, traumatism cranio-facial, epistaxis (n.r. sângerare nazală) stâng remis și traumatism coloană cervicală. Cealaltă victimă prezenta traumatism cranio-cerebral, traumatism coloană cervicală, traumatism toracic posterior.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare