112

Bătută de soț, o femeie a fugit în toiul nopții la tatăl ei, în județul Brașov, unde a cerut ajutorul polițiștilor

O femeie domiciliată în județul Vaslui a fugit în toiul nopții în Codlea, județul Brașov, după ce ar fi fost bătută în mod repetat de soțul ei. Victima a luat trenul, pentru a ajunge la locuința tatălui său.
Polițiștii din Codlea efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „violență în familie”.

„La data de 18 aprilie a.c., în jurul orei 23.30, Poliţia Municipiului Codlea a fost sesizată cu privire la o agresiune intrafamilială, ce ar fi avut loc în județul Vaslui, dar a cărei victimă s-ar fi refugiat la o adresa din municipiul Codlea, județul Brașov. Din cercetările efectuate în cauză, a reieșit faptul că, în data de 17 aprilie a.c., un bărbat, în vârstă de 42 de ani, ar fi exercitat acte de violență fizică asupra soției sale, în două rânduri, în timp ce se aflau în curtea locuinței comune din sat Dodești, județul Vaslui.

Ulterior, victima a așteptat ca bărbatul să adoarmă, după care a plecat de la domiciliu și s-a deplasat cu trenul în municipiul Codlea, la locuința tatălui său, cu scopul de a locui o perioadă acolo. Având în vedere starea fizică a persoanei vătămate, aceasta a fost transportată la Spitalul Municipal Codlea, pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale”, a explicat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Brașov, Florentina Manolache.


Inculpatul nu s-ar afla la prima faptă de violență fizică împotriva soției sale.


„Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că bărbatul nu ar fi fost la prima faptă de violență fizică față de soția sa. Astfel, în data de 15 aprilie 2023, în jurul orelor 18.00, pe fondul geloziei și al unor neînțelegeri familiale, acesta și-ar fi agresat fizic soția, în timp ce se aflau la aceeași adresă din județul Vaslui”, a informat sursa citată.


Polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu, pe o perioadă de 5 zile, bărbatul având interdicția temporară de a se apropia la o distanță mai mică de 50 m fată de persoana vătamată și de reședința acesteia, situată în municipiul Codlea.
Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare