112

Bătaie între doctorițe, în spital

Bătaie între doctorițe…

Trei rezidente de la secția Infecțioase II, din cadrul spitalului Județean Bihor – Oradea, s-ar fi luat la bătaie de la niște mesaje trimise pe grupul de WhatsApp.


„Au început, de față cu colegii să strige una la alta, apoi să se lovească”, a spus un martor, adăugând că după câteva minute au fost despărțite de șeful secției, dr. Andrei Csep.


Contactat de ebihoreanul.ro, dr. Andrei Csep a evitat să comenteze incidentul, afirmând că nu a fost propriu-zis „o bătaie”. Totuși va propune mutarea uneia dintre doctorițe la altă secție.


„Una dintre rezidentele implicate este originară din Oltenia, una este din Maramureș, iar una e bihoreancă. Se pare ca incidentul a pornit de la un mesaj trimis de una dintre ele pe grup, iar celelalte două au reacționat cu agresivitate. S-a ajuns la păruiala, până le-a despartit dr. Csep”, a declarat managerul spitalului, dr. Gheorghe Carp.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Alex
8 luni în urmă

Mare e gradina lui Dumnezeu.

Back to top button