112

Bărbat găsit mort într-o casă din județul Brașov. Soția lui, în stare critică

Bărbat găsit mort într-o casă din județul Brașov! Soția lui era în stare critică. S-a întâmplat ieri, la Mândra, în județul Brașov.

Potrivit fagarasultau.ro, fiica lor a descoperit nenorocirea.

Ea s-a speriat pentru că nu îi răspundeau la telefon. Prin urmare, a mers să verifice dacă părinții săi sunt bine. Din nefericire, i-a găsit pe amândoi în stare de inconștiență. Femeia a sunat imediat la 112, dar pentru bărbatul de 63 de ani a fost prea târziu. Acesta era decedat. Soția acestuia a fost transportată la spital, în stare de inconștiență, potrivit jurnaliștilor făgărășeni. Nu este exclus ca o defecțiune la convectorul de gaz să fi fost cauza acestei tragedii. Polițiștii fac cercetări pentru a stabili exact cauza care a condus la această tragedie.

Bărbat găsit mort…

„Polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Voila efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate starea de fapt”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, pentru fagarasultau.ro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button