112

Bărbat găsit mort în urma unui incendiu care a cuprins două case

Un bărbat a fost găsit mort în urma incendiului care a cuprins două case, în această dimineaţă, în localitatea Boiţa, din judeţul Sibiu.

„Pompierii sibieni intervin de urgenţă în localitatea Boiţa pe strada Boişoara, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu care se manifestă la două case de locuit. La faţa locului sunt mobilizate trei autospeciale de stingere, o autocisternă, o autospecială de primă intervenţie, un echipaj SMURD şi SVSU Boiţa. Incendiul se manifestă violent la două case şi o anexă gospodărească, pe o suprafaţă totală de aproximativ 300 mp”, a anunţat ISU Sibiu.

Ulterior, reprezentanţii ISU au informat că pompierii au găsit trupul unui bărbat de aproximativ 70 de ani. „Incendiul a fost localizat. Se lucrează pentru lichidarea incendiului şi îndepărtare efectelor negative”, a precizat ISU. Traficul pe DN7, în zonă, a fost oprit pentru intervenție.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button