112

Bărbat găsit mort în casă, într-o baltă de sânge!

 
Un bărbat în vârstă de 66 de ani a fost găsit mort în locuinţa sa din localitatea băcăuană Larga, având lovituri grave la cap, produse cu un obiect contondent, conform realitatea.net.
Victima a fost găsită într-o baltă de sânge, într-unul dintre dormitoarele locuinţei. O nepoată de-a bărbatului a făcut cumplita descoperire, după ce l-a sunat insistent la telefon, dar nu i-a răspuns şi a rugat o vecină să vadă ce se întâmplă. Aceasta i-a spus nepoatei că poarta gospodăriei este deschisă şi lumina aprinsă, fără însă a fi vreo mişcare. Prin urmare, nepoata a mers să vadă ce se întâmplă cu unchiul ei, găsindu-l fără suflare. 
„Din primele cercetări, s-a stabilit că este vorba despre o crimă, însă, deocamdată, cu autor necunoscut şi fără a se cunoaşte scopul acesteia. Uşa de la intrarea în locuinţă era forţată, înăuntru găsindu-se şi o sumă de bani. Asta nu înseamnă însă că mobilul crimei nu ar putea fi şi jaful”, a declarat, pentru mediafax.ro, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău, Cristinel Ciocântă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button