112

Bărbat din județul Brașov, reținut de polițiști după ce și-a agresat fosta soție

Un bărbat din județul Brașov a fost reținut de polițiști după ce și-a agresat fosta soție.
Agenții din cadrul Poliției Orașului Zărnești efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal.


La data de 1 decembrie a.c., polițiștii au fost sesizați de către o persoană care semnala faptul că a fost agresată fizic de fostul soț.
Față de cele sesizate, la fața locului a fost direcționat imediat un echipaj de jandarmi și l-au identificat în locuință pe bărbatul presupus agresor. Aici, din motive ce urmează a fi lămurite de polițiști, bărbatul și-ar fi agresat fizic fosta soție și ar fi amenințat-o cu acte de violență, ceea ce a contribuit la crearea unei stări de temere asupra femeii.


În baza celor constatate, a audierilor efectuate și a faptului că exista un risc iminent de pericol, polițiștii sosiți ulterior la fața locului au emis un ordin de protecție provozoriu, în care au fost dispuse măsuri de protecție a victimei și, totodată, au deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie.
La scurt timp după emiterea ordinului provizoriu de protecție, în care bărbatului îi era interzis să se apropie de persoana vătămată, bărbatul agresor a fost identificat din nou la adresa persoanei vătămate.


Astfel, pentru faptul că acesta ar fi încălcat măsurile de siguranță dispuse în ordinul de protecție provizoriu, polițiștii au luat măsura reținerii persoanei agresoare pentru o perioadă de 24 de ore și introducerea sa în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă”
, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea
Cercetările sunt continuate de polițiști, sub coordoanarea unui procuror de caz, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsurile legale.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button