112

Bărbat din județul Brașov, dat dispărut / Nu se mai știe nimic de el de o lună

Un bărbat din județul Brașov a fost dat dispărut astăzi, în condițiile în care nu se mai știe nimic de el de o lună.


„În cursul zilei de astăzi, 6 mai a.c. polițiștii din cadrul Poliției Orașului Victoria au fost sesizați cu privire la faptul că STOICA CONSTANTIN, în vârstă de 58 ani, cu domiciliul în orasul Victoria, județul Brașov, a plecat voluntar de la domiciliu, de aproximativ o lună, fără a se cunoaște destinația și fără a mai reveni până în prezent.


La momentul plecării persoana căutată era îmbrăcată cu o geacă de culoare albastră, purta pantaloni de aceeași culoare  și pantofi de culoare neagră.
Bărbatul are o înălțime de aproximativ 1,75 m, 80 de kg., ten măsliniu.
Se pare că persoana căutată obișnuiește să își petreacă timpul prin piețe și gări, existând posibilitatea să fie angajată la o stână.


Persoanele care pot furniza informații cu privire la bărbatul în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112″, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare