112

Bărbat căzut pe DN 73A, salvat de jandarmii brașoveni

Un bărbat căzut pe DN 73A a fost salvat de jandarmii brașoveni. El risca să intre în șoc hipotermic. Bărbatul era rănit, nu putea vorbi coerent și nu se putea deplasa. Jandarmii au solicitat ajutor medical.


„Un echipaj de jandarmi aflat în misiune, în timp ce se deplasa pe DN 73A, între localitățile Zărnești și Poiana Mărului, a observat pe marginea drumului un bărbat căzut. Jandarmii au oprit mașina și s-au îndreptat rapid spre persoana căzută. Aceasta, deși era conștientă, nu era coerentă. Prezenta o rană în zona capului și nu se putea deplasa. Jandarmii au sunat rapid la numărul de urgență 112 și au solicitat sprijin medical. Bărbatul rănit a fost preluat de un echipaj medical de la Ambulanța Brașov și transportat la spital”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Brașov, Luiza Dănilă.

Jandarmii i-au salvat viața bărbatului căzut pe DN 73A.


„Suntem convinși că acțiunea colegilor a fost una oportună, având în vedere faptul că bărbatul rănit risca să intre în hipotermie din cauza temperaturilor scăzute din această perioadă, iar rănile avute i-ar fi putut agrava starea de sănătate.
Și de această dată experiența și profesionalismul colegilor noștri, atenția la detalii au făcut ca un seamăn de-al nostru aflat într-o situație dificilă să iasă din impas”, a adăugat sursa citată.
Rămâne să se stabilească în ce împrejurări a ajuns bărbatul pe DN 73A, rănit.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button