112

Autovehicul incendiat într-o parcare din municipiul Brașov

Autovehicul incendiat, în municipiul Brașov

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Biroul de Investigații Criminale au reținut două persoane care ar fi incendiat un autovehicul parcat pe stradă din oraș.
„La data 15 octombrie a.c., în jurul orei 20.30, polițiștii brașoveni au fost sesizați cu privire la faptul că, la unul dintre autovehiculele parcate, se manifestă un incendiu.


Incendiul semnalat a fost lichidat de către pompieri, aceștia stabilind faptul că locul focarului a fost partea din față a autoturismului, iar sursa probabilă de aprindere ar fi o flacără, întrucât primul material care s-a aprins era benzina.
Față de primele ipoteze stabilite, polițiștii au întreprins activități operative care au dus la identificarea persoanelor bănuite de producerea incendiului și au stabilit că, la aceeași dată, doi bărbați, de 42 de ani, respectiv 56 de ani, ar fi provocat distrugerea autoturismului prin incendiere”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.


Polițiștii au dispus reținerea și introducerea celor două persoane bănuite în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă pentru o perioadă de 24 de ore. Ulterior, ținându-se cont de rolul fiecăruia la săvârșirea acțiunii, bărbatul de 56 de ani a fost prezentat de către procurorul de caz în fața judecătorului de drepturi și libertăți, care a admis propunerea de arestare preventivă și a emis mandat pentru o perioadă de 30 de zile.
Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și complicitate la distrugere, dosarul fiind instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button