112

Autorul dublei crime din Șimon (Brașov) a fost condamnat în primă instanță

Autorul dublei crime din Șimon, Bran (jud. Brașov), a fost condamnat în primă instanță la 23 de ani și 6 luni de închisoare. El a fost găsit vinovat de omor calificat și violare de domiciliu.

Daniel Ioan Pepine a fost condamnat de Tribunalul Brașov, după ce și-a ucis vărul, pe Nicu Pepine, în vârstă de 38 de ani și pe soția acestuia, Alexandra, în vârstă de 32 de ani.


Pe lângă pedeapsa de închisoare de peste 23 de ani, Pepine va trebui să plătească rudelor victimelor daune morale în valoare totală de aproximativ 1,84 milioane de lei. Sentința nu este definitivă, putând fi atacată cu apel.


Nicu Pepine era pompier, iar soția sa lucra ca asistent medical. Motivul dublei crime este o neînțelegere mai veche, legată de terenurile pe care le dețineau cei doi, mai exact o neînțelegere privind grănițuirea.

Și-a atacat victimele noaptea, cu un cuțit și un topor


În noaptea de 15 spre 16 ianuarie 2023, inculpatul a intrat în casa victimelor și a început să îi lovească cu cuțitul și cu un topor.
Cuțitul (lama) a fost găsit sub cadavrul uneia dintre victime, iar toporul plin de sânge, în casa criminalului. Tot aici au fost descoperite și hainele (pijamalele) pline de sânge și bocancii purtați în noaptea tragediei. Inculpatul a fost găsit în podul casei sale, unde se ascunsese după crime, cu un cuțit. El a fost găsit cu ajutorul unui câine de urmă. După negocieri, bărbatul s-a predat.

Ar fi descris crimele drept un… vis


Pepine ar fi descris scena crimei ca pe un vis, un coșmar, în timpul căruia cineva îl strângea pe el de gât, iar el se lupta să scape, lovind în stânga și în dreapta cu un cuțit.
Deși este cunoscut cu afecțiuni psihice, raportul psihologilor a stabilit că nu se recomandă aplicarea măsurilor de siguranță cu caracter medical, iar „inculpatul simulează simptome de amnezie lacunară”, și are discernământ, conform adevarul.ro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
11 luni în urmă

23 de ani? Slabut oricum, Asta e justitia lor, justitia specialilor. Cum dracu sa faci asa o grozavie si sa stii ca dupa maxim 23 de ani, daca nu chiar mai repede (daca treci cu bine de comisie si te… Citeşte mai mult »

Back to top button