112

Au ajuns la spital din cauza ciupercilor mâncate! Doi soţi, fiica şi ginerele lor au fost preluaţi de ambulanţe

 
Doi bărbaţi şi două femei (mamă, tată, fiică şi ginere) au ajuns la spital, după ce s-au intoxicat cu ciupercile pe care le culeseseră de pe un câmp din zona localităţii de domiciliu, respectiv de lângă satul Căpâlnaş, judeţul Arad. Oamenilor li s-a făcut rău la câteva ore după ce au mâncat din ciupercile culese şi gătite, aşa că au sunat la Ambulanţă.
Întrucât suferiseră o formă uşoară de intoxicare, fiica şi soţul ei au fost transportaţi la spitalul din localitatea timişeană Făget, situată la câţiva kilometri de localitatea arădeană, dar părinţii femeii au fost duşi la Spitalul Judeţean Arad, întrucât erau în stare mai gravă.
„Două persoane – soț și soție – intoxicate acut, în stare gravă, au ajuns la spital. Au fost internate pe Terapie Intensivă, intubate și ventilate. Acum sunt mai bine, sunt detubate, respiră spontan, iar mâine vor fi transferate de pe secția de Terapie Intensivă pe secție medicală”, a declarat Adrian Wiener, managerul Spitalului Județean Arad, conform presei locale.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button