112

Apel la 112, după ce un necunoscut a pătruns în casa unei femei din județul Brașov

Polițiștii de la Secția Rurală Voila au fost sesizați aseară, printr-un apel la 112, cu privire la faptul că un necunoscut a pătruns în casa unei femei din județul Brașov. Proprietara casei a cerut ajutor, speriată.


„La data de 22 martie 2023, în jurul orei 19.00, polițiștii au fost sesizați, prin apel de urgență 112, de către o femeie cu privire la faptul că un bărbat necunoscut a distrus poarta de acces în curtea imobilului în care locuiește, a spart geamul ușii de acces și a pătruns fără drept în locuința sa.
Polițiștii s-au deplasat de îndată la fața locului, ocazie cu care au procedat la identificarea bărbatului, în vârstă de 47 ani, din satul Cincu, județul Brașov și au stabilit că acesta ar fi pătruns, fără drept, pentru a doua oară în cursul zilei respective, în locuința persoanei vătămate, refuzând să părăsească imobilul la solicitarea femeii, fapte care i-au creat acesteia o stare de temere”
, a explicat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Brașov, subcomisar Florentina Manolache.


Polițiștii au întocmit dosar penal pentru violare de domiciliu (două infracțiuni) și distrugere. Ei l-au reținut pe bărbat pentru 24 de ore.
Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare