112

Angajat de la Serviciul de Informații și Protecție Internă, găsit mort într-un autoturism

Angajat de la Serviciul de Informații și Protecție Internă a fost găsit mort într-un autoturism. El s-ar fi sinucis. Trupul său a fost găsit într-un autoturism, în Satu Mare. Bărbatul s-ar fi împușcat cu arma din dotare.


„Persoana care s-a sinucis nu este ofițer, nu are calitatea de polițist. Este un cadru militar activ din MAI, dar nu aparținea de IPJ Satu Mare”, a spus inspectorul de poliție Mihai Pașolea, din cadrul IPJ Satu Mare, citat de presa centrală.

Antena3.ro notează că bărbatul în vârstă de 40 de ani a fost găsit mort în maşina sa, un autoturism marca BMW, parcată într-o staţie de autobuz de pe bulevardul Cloşca din Satu Mare, chiar lângă biserica greco-catolică din zonă.

Conform presasm.ro, sinuciderea ar fi avut loc azi-noapte, dar bărbatul a fost găsit mort în această dimineață. Soția lui l-ar fi găsit fără viață, în autoturismul personal.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button