112

Alertă! O grenadă a fost lăsată în fața vilei familiei Andreei Tonciu

Alertă!

O grenadă a fost lăsată în fața vilei familiei Andreei Tonciu. Alerta a fost dată în această dimineață. Dispozitivul a fost agățat de mânerul ușii, potrivit declarației făcute de tatăl Andreei Tonciu.


„Am vorbit cu băieții și este grenadă, într-adevăr. Deci nu e joacă. E grenadă reală. Nu m-am certat cu nimeni în viața mea, nu știu de unde ar putea să fie. O glumă foarte proastă, proastă, proastă. Vă dați seama, dacă nu venea fii-mea acasă, deschideam ușa și exploda aia. Era cu o sârmă legată de mânerul ușii”, a spus tatăl Andreei Tonciu, la Antena3.

„În această dimineață, 29 mai 2024, în jurul orei 08.00, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 12 Poliție a fost sesizată, prin sistem 112, cu privire la faptul că, în dreptul unui imobil din Sectorul 3, pe trotuar, s-ar afla un proiectil.
La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul subunității, care au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind luată măsura restricționării traficului pe toată strada.


Totodată, s-a procedat la evacuarea elevilor și a personalului didactic, aflați în școala din proximitate.
De asemenea, lucrătorii din cadrul Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale si ai Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, sosiți la adresă, au ridicat dispozitivul, comunicând faptul că acesta nu prezintă niciun pericol.


La acest moment, activitățile sunt în dinamică, fiind efectuată cercetarea la fața locului.
Verificările sunt continuate de către polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, în vederea stabilirii situației de fapt”
, a anunțat Poliția Capitalei.
În aceeași zonă locuiește și Viorica de la Clejani.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
coco
16 zile în urmă

“În aceeași zonă locuiește și Viorica de la Clejani”… Foarte bine ca locuieste acolo, dar ce legatura are cu articolul? Este suspecta ca a pus grenada acolo? O fi umblat Tonciu cu sotul Vioricai si este o razbunare? Incepuse promitator… Citeşte mai mult »

Willy
16 zile în urmă

O grenada la petarda? Hi, hi, hi!

Back to top button