112

Accident pe DN 13, în județul Brașov

Accident pe DN 13, în județul Brașov… „La acest moment traficul rutier este blocat pe DN 13, în apropierea localității Măieruș, ca urmare a unui accident de circulație, ce a avut loc cu puțin timp în urmă.
În accident sunt implicate trei autovehicule, iar în urma coliziunii dintre acestea 2 persoane beneficiază de sprijin medical.
La fața locului sunt prezente echipaje ale Poliției Rutiere și Serviciului Criminalistic și se efectuează cercetări pentru lămurirea împrejurărilor și condițiilor în care s-a produs accidentul.


Din cauza poziției vehiculelor de pe carosabil, circulația rutieră este blocată, aceasta urmând a fi redată, în integralitate, după finalizarea activităților de cercetare și îndepărtarea vehiculelor avariate de pe carosabil.
Poliția Brașov recomandă conducătorilor auto să manifeste prudență în condus, să respecte indicațiile polițiștilor și să pastreze în mers o distanță  de siguranță față de vehiculul din față”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button