112

Accident la ieșire din Brașov spre București. Update: Coliziune și în zona Șercaia

Un accident rutier a avut loc în această după-amiază la ieșire din Brașov spre București.

„Inspectoratul pentru Situații de Urgență Brașov a fost solicitat să intervină la un accident rutier petrecut în mun. Brașov. Str. Calea București, la benzinăria OMV. La fața locului se deplasează o autospecială de lucru cu apă și spumă pentru asigurarea măsurilor PSI”, a informat plt. adj. Adrian Lăcătușu.

Accident și în zona Șercaia (ora 20.55)

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Brașov a fost solicitat să intervină, în această seară, la un accident rutier produs între două autoturisme, între Șercaia și Părău, în jud. Brașov. Din accident au rezultat două victime conștiente. Se deplasează la fața locului o autospecială de lucru cu apă și spumă și un echipaj SMURD.

Update:

„În urma evenimentului rutier au rezultat două victime, conștiente, stabile hemodinamic și respirator, care prezintă traumatisme faciale, dureri abdominale și la membrele superioare. Ambele victime sunt transportate la Spitalul Făgăraș respectiv Maternitatea Brașov, pentru investigații suplimentare”, a informat reprezentantul ISU Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button