112

Accident cu două victime pe DN 1, în județul Brașov

Accident cu două victime pe DN 1, în județul Brașov…

„La acest moment, pe DN1, în zona Valea Homorodului, traficul rutier se desfășoară în mod alternativ, ca urmare a producerii unui accident de circulație.
În incident au fost implicate două autovehicule, iar în urma coliziunii dintre acestea două persoane au suferit leziuni corporale.


La fața locului sunt directionate echipaje ale poliției, acestea urmând a efectua cercetări pentru lămurirea împrejurărilor și condițiilor în care s-a produs accidentul.
Poliția Rutieră Brașov recomandă conducătorilor auto să manifeste prudență în condus, să adapteze viteza la condițiile de drum și să respecte dispozițiile polițiștilor rutieri prezenți în zonă.


Traficul rutier va fi reluat de îndată ce se vor finaliza activitățile de cercetare și îndepărtare a vehiculelor avariate de pe carosabil”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button