112

A mers acasă cu Poliția, de teama concubinului

A mers acasă…

O femeie din județul Brașov a apelat la Poliție, fiindu-i teamă să meargă acasă, din cauza concubinului ei.

„La data de 13 octombrie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Feldioara au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 59 de ani, care le-a relatat politiștilor că îi era teamă să se deplaseze la adresa de domiciliu, unde s-ar fi aflat concubinul acesteia în stare avansată de ebrietate. Din cele relatate de persoana vătămată, a reieșit faptul că, aceasta a fost agresată fizic și verbal de către concubinul său, în decursul relației, însă l-a iertat de fiecare dată și nu a anunțat autoritățile. În data de 10 octombrie a.c., aceasta a reușit să îl evacueze din locuința sa pe bărbatul de 54 de ani, dar acesta a revenit după două zile, manifestându-se violent din cauza stării de ebrietate în care se afla. Persoana vătămată a plecat la serviciu și la întoarcerea acasă, din cauza stării de temere care i-a fost creată, a decis să anunțe organele de poliție”, a explicat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, comisar Florentina Manolache.


Polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului agresiv. Totodată, ei au dispus măsura evacuării acestuia din locuința persoanei vătămate.
Cercetările continuă pentru „violență în familie”.


Pe de altă parte, o tânără din Victoria a apelat la polițiști, din cauza fostului concubin, în vârstă de 23 de ani. „Din cercetările efectuate după ce persoana vătămată, o tânără din orașul Victoria, a sesizat organele de poliție la data de 13 octombrie a.c., a rezultat că aceasta ar fi fost agresată fizic de către fostul concubin, pe fondul unor discuții în contradictoriu.

Astfel, în conformitate cu prevederile legale și avându-se în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pentru o perioadă de 5 zile. Cercetările sunt continuate la acest moment în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei”, a informat sursa citată.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button