112

A încercat să se sinucidă, în timp ce poliţiştii îi percheziţionau casa!

 

Un bărbat în vârstă de 33 de ani a încercat să-şi curme viaţa, înjunghiindu-se în gât, în timp ce poliţiştii îi percheziţionau casa. Omul, de loc din Zorleni, judeţul Vaslui, s-a trezit cu Poliţia la uşă ieri, în jurul orelor 11.30, iar în timp ce agenţii percheziţionau locuinţa, suspectul le-a spus că merge să bea apă. La un moment dat, poliţiştii au auzit un zgomot ciudat şi au constatat că bărbatul luase un cuţit din bucătărie şi că încercase să şi-l înfigă în gât, provocându-şi mai multe leziuni. Agenţii au solicitat imediat o ambulanţă, care l-a transportat pe rănit la spital, în Bârlad. Pacientul a fost însoţit de un poliţist.

Medicii au constatat că bărbatul avea plăgi tăiate în regiunea cervicală prin automutilare şi l-au dus în sala de mici intervenţii chirurgicale. Potrivit vremeanoua.ro, cadrele medicale au constatat că bărbatul îşi provocase o tăietură adâncă de doi centimetri, afectând pielea şi muşchiul.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button