112

A fugit pe geam, pentru a scăpa de concubin / Bărbatul avea interzis să se apropie de ea

O femeie din Perșani, județul Brașov, a fugit pe geam, pentru a scăpa de concubin. Bărbatul avea interzis să se apropie de ea, fiind emis ordin de protecție. Astfel, polițiștii efectuează cercetări pentru „nerespectarea hotărârii judecătorești”.
Ei au fost sesizați sâmbătă, 18 februarie, în jurul orei 19.30, de către femeie, cu privire la faptul că, la domiciliul acesteia se află concubinul ei, deși era emis ordin de protecție.

A fugit pe geam…


„Din primele cercetări efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul, de 51 ani, pe numele căruia Judecătoria Făgăraș a emis ordin de protecție, având interdicția de a se apropia la o distanță mai mică de 100 de metri de concubina sa, a venit la locuința acesteia si, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a devenit agresiv verbal, fapt ce i-a creat o stare de temere femeii, care a părăsit locuința pe unul din geamurile acesteia.
Polițiștii au procedat la identificarea si prinderea bărbatului, care se ascundea într-o zonă dosită din curtea imobilului”, a detaliat subcomisar Florentina Manolache, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov..
Dosarul penal este instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș.

Cercetări pentru violență în familie, la Săcele

Într-un alt caz, polițiștii fac cercetări pentru violență în familie. Astfel, sâmbătă, în jurul orei 11.00, polițiștii din Săcele au fost sesizați de o localnică cu privire la faptul că, pe timpul nopții, concubinul ei ar fi agresat-o fizic în timp ce se aflau acasă. Femeia a avut nevoie de îngrijiri medicale, după agresiune.
Suspectul în caz ar fi bătut-o pe fondul consumului de băuturi alcoolice și al geloziei.
Polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile.
Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal. Cauza este instrumentată sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button