112

A fugit de la locul accidentului în care a omorât un bărbat

 

Un tânăr de 29 de ani este cercetat pentru ucidere din culpă şi fugă de la locul accidentului, după ce aseară, aflându-se la volanul unui autoturism, a accidentat mortal un bărbat, apoi a părăsit locul faptei, fără încuviinţarea poliţiştilor.
Agenţii din cadrul Poliţiei Oraşului Costeşti – judeţul Argeş au fost sesizaţi de o altă persoană că a fost descoperit cadavrul unui bărbat, pe DN 65A, pe raza localităţii Buzoeşti.
„Întrucât din primele cercetări a rezultat că evenimentul întrunea elementele unui accident de circulație (n.r. au fost găsite cioburi lângă cadavru), cercetările au fost preluate de polițiștii Formațiunii Rutiere Costești. Aceștia au stabilit că T.M.F., de 29 de ani, din comuna Recea, în timp ce conducea un autoturism pe DN65A, din direcția Costești către Recea, a accidentat mortal pe P.I., de 67 de ani, din comuna Buzoești, care se deplasa pe carosabil, în aceeași direcție de mers. După producerea evenimentului rutier, tânărul a părăsit locul faptei fără încuviințarea organelor de poliție. Acesta a fost depistat în scurt timp pe raza comunei Buzoești”, se explică într-un comunicat remis astăzi de Poliţia Judeţeană Argeş.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button