Turism

Șocant. Cât a ajuns să coste o noapte de cazare în Poiana Brașov

Șocant. În plin sezon de schi, Poiana Brașov este una dintre cele mai căutate stațiuni din România. Hotelierii, însă, profită de această ocazie pentru a-și ajusta profiturile și au mărit prețurile, mai ceva ca la St. Moritz ori Courchevel.

Șocant. „Caut pe Booking o cameră pentru o seară, la Poiana Brașov. Și ce îmi văd ochii? Prețul pentru o cameră la un hotel de 3 stele a ajuns să coste 4.525 de lei pentru o noapte. O singură noapte de cazare, 27 spre 28 decembrie! Ei bine, de banii ăștia mă duc liniștită în Austria, la Innsbruck, și îmi mai rămân să merg o săptămână la bulgari și să iau cadouri de Crăciun. Sau stau o lună la bulgari”, a declarat o tânără, potrivit adevărul.ro. 

Comentariile au curs, dându-i dreptate tinerei, care a decis să se relaxeze în străinătate.

„Una e să schiezi pe niște pârtii absolut senzaționale în Elveția, Franța sau Italia și alta e la Poiana. Eu mi-am luat o vacanță de opt zile în Italia la banii ăștia și sigur nu se compară cu Poiana Brașov”, a relatat un internaut.

Detalii AICI pentru a vedea prețurile de Revelion în Poiana Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button