Turism

REVOLTĂTOR. Cum arată o plajă „sălbatică” în România! (FOTO)

 

Imagini revoltătoare au fost surprinse de jurnaliștii constănțeni pe plaja de la Capul Midia, una dintre puținele zone de pe litoral care nu a fost invadată de hoteluri sau pensiuni. Din nefericire, sălbăticia plajei este pe cale să fie distrusă de turiștii, dar și de constănțenii pe care îi interesează mai mult să nu piardă din kilogramele în care „au investit” de-a lungul anului, decât să protejeze natura. După cum se poate observa în imagini, aceștia au transformat plaja într-o adevărată parcare și și-au pus cearșafurile lângă portiere, numai ca să nu facă doi-trei pași pe jos. Nu doar natura le este indiferentă acestor oameni, ci și proprii copii, pe care îi țin să se joace cu găletușele lângă roțile autoturismelor, în loc să le lase la dispoziție întreaga plajă.
În mod normal, dacă cineva ar fi interesat să aplice legea, toți acești șoferi ar trebui să primească sancțiuni cuprinse între 10.000 și 20.000 de lei, conform OG 19/2006 – care stabilește că accesul cu autovehiculul sau cu animalele de companie pe plajă este interzis.

Conform art. 8 al OG 19/2006, „(1) Constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă cuprinsă între 10.000 lei (RON) şi 20.000 lei (RON) săvârşirea de către persoane fizice sau juridice a următoarelor fapte: (…) k) circulaţia sau staţionarea autovehiculelor pe plajă, cu excepţia celor care asigură intervenţii operative şi a utilajelor de întreţinere a plajelor”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button