Turism

Reduceri și de 50% la pachetele turistice de vară – acum e momentul pentru rezervări / Puteți plăti și cu vouchere la sejururile din România

Reduceri și de 50% la pachetele turistice de vară.

Târgul de Turism al României, ediția februarie 2024, are loc în Pavilionul B2 al Centrului Expozițional ROMEXPO din București, în perioada 15-18 februarie.

Conform ANAT, agențiile de turism prezente oferă reduceri de până la 50% la city break-uri sau pachete turistice pentru concediul de vară, cu o reducere de până la 40%, în România, Turcia, Bulgaria, Grecia, Spania, Italia sau Cipru.

Destinații exotice până nu demult greu accesibile pentru Maldive, Thailanda, Mauritius, Seychelles, Zanzibar sau Punta Cana sunt acum mai aproape, touroperatorii organizând zboruri tip charter către cele mai multe dintre acestea, la pachet cu reduceri de până la 30% pentru rezervări de tip early booking.

Reduceri și de 50% la pachetele turistice de vară

De asemenea, agențiile de turism și tour operatorii promovează oferte pentru vacanța de 1 Mai și Paște 2024, cu discount-uri semnificative.

Pe de altă parte, din ce în ce mai mulți turiști rezervă pachete turistice pentru România prin intermediul voucherelor de vacanță, care au valoare mărită în acest an, respectiv 1.600 de lei, față de 1.450, cât aveau ca valoare în anii precedenți. Firește că voucherele de vacanță se pot folosi pentru rezervările cu reduceri. 

Alte agenții de turism au optat să deruleze în această perioadă campanii de vânzări cu reduceri la fel de tentante în mediul online sau în sediile proprii, întregind pachetul de oferte de nerefuzat adresat celor care vor să-și planifice din timp vacanțele.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button