Turism

Nou hotel cu multe surprize pe litoralul românesc / Vânătoare de comori

Nou hotel cu multe surprize pe litoralul românesc.

ibis Styles, brandul orientat către design al Accor, a anunțat deschiderea ibis Styles Venus, primul hotel afiliat unui brand internațional pe litoralul românesc al Mării Negre.

ibis Styles Venus, operat printr-un contract de franciză cu Paradis Hotels & Resorts, dispune de 180 de camere spațioase. Fiecare etaj este un tribut adus naturii sălbatice, cu teme de la imprimeuri de leopard la motive cu girafe și zebre. Oaspeții sunt invitați să pornească într-o vânătoare de comori distractivă, urmărind urmele animalelor de la recepție până la restaurant, pe holuri și în camere, așa cum a informat rh.ro.

Nou hotel cu multe surprize pe litoralul românesc | MyTex.ro
Nou hotel cu multe surprize pe litoralul românesc / Vânătoare de comori 10

Nou hotel cu multe surprize pe litoralul românesc

ibis Styles Venus este parte din ALL – Accor Live Limitless, programul de loialitate dedicat stilului de viață al Accor. Oaspeții pot profita de ALL atunci când se cazează sau iau masa la hotel, având acces la recompense, servicii și experiențe nelimitate. Aderarea la ALL este simplă și gratuită, așa cum a mai informat sursa citată.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button