Turism

Echipajele SMURD, zeci de intervenții în câteva zile, în Poiana Brașov și Predeal. Decizia luată de ISU Brașov

 

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Brașov trebuie să facă față nu doar misiunilor care au loc în oricare altă perioadă a anului, ci și numeroaselor solicitări care vin de pe pârtiile din Poiana Brașov și din Predeal.

Numai în perioada 6 – 9 ianuarie, echipajele SMURD au intervenit la 30 de cazuri, pentru acordarea asistenței medicale, în urma accidentărilor produse pe pârtiile de schi și de săniuș din cele două stațiuni menționate.

Dat fiind numărul mare al intervențiilor, din 23 decembrie 2019, a fost operaționalizat un echipaj SMURD în Poiana Brașov, la baza pârtiei de schi, în intervalul orar 9.00 – 18.00.

„Având în vedere că foarte mulți iubitori ai sporturilor de iarnă aleg să schieze pe pârtiile din Poiana Brașov, în ultimii ani a fost luată această măsură cu scopul de a reduce timpul de răspuns în cazul accidentelor produse pe pârtiile din Poiana Brașov”, a explicat purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, mr. Ciprian Sfreja.

foto – arhivă


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare