Turism

Cum se promovează Fundata / Invitați din 20 de țări / Ce a spus Charlie Ottley

Cum se promovează Fundata.

Fundata revine în această toamnă în prim-planul turismului din România cu un eveniment care atrage deopotrivă jurnaliști și reprezentanți ai agențiilor de turism din România și din străinătate.

„Pro Fundata Fair 2023” este un eveniment de promovare turistică, organizat în perioada 18-21 septembrie de comunitatea de afaceri din Fundata și Șirnea, în parteneriat cu Primăria Fundata și cu Clubul Presei de Turism FIJET România.

Administratori de hoteluri, pensiuni, restaurante și mici afaceri turistice și-au unit eforturile pentru a promova zona Fundata ca destinație de vacanță pentru iubitorii de natură, un loc romantic, cu mâncare tradițională și cu peisaje unice.

Cum se promovează Fundata

Comuna Fundata, cu cele trei sate ale sale, Fundata, Fundățica și Șirnea, va fi  promovată într-un format diferit, un târg la care locul standurilor este luat de case tradiționale, pensiuni, hoteluri – activități ce țin de turismul activ.

La eveniment sunt așteptați jurnaliști și reprezentanți ai unor agenții de turism din 20 de state europene.

Conform invitației ce le-a fost trimisă, oaspeții sunt îmbiați să descopere „gusturi, culori, natură, povești și emoții”.

Ce a spus Charlie Ottley

Această inițiativă a comunității din Fundata este susținută și de Charlie Ottley, realizatorul cunoscutelor documentare de călătorie „Wild Carpathia” și „Flavours of Romania”.

„Fundata a fost votat cel mai frumos sat în 2023 și oferă o perspectivă unică asupra vieții de munte de aici, din Carpați. Ne vom deschide casa și mulți alți oameni din comunitate își vor deschide casele tradiționale pentru ca dvs. să veniţi şi să le vedeţi. Avem o mulţime de activităţi care se desfăşoară aici, precum plimbări cu căruţa, cu caii, ciclism montan. Vor fi câteva zile fantastice, o șansă de a experimenta Transilvania, de a stabili contacte, de a întâlni oameni și de a afla de ce România va fi noua destinație în Europa”, a promis cunoscutul realizator de documentare turistice, Charlie Ottley.

Fundata a fost declarată „Destinația anului 2023” de Clubul Presei de Turim FIJET România conform unui clasament realizat pe baza voturilor jurnaliștilor de specialitate.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button