Ce-i deranjează pe români la vacanţele all-inclusive

Ce-i deranjează pe români la vacanţele all-inclusive.
Paradoxal, nu toate persoanele sunt super-mulţumite de sejururile all-inclusive. Acum, în prag de sezon estival, în social-media a fost lansată în dezbatere această chestiune.
„La prima vedere, all-inclusive sună ca visul oricărui român cu chef de relaxare: mănânci cât vrei, bei ce vrei, nu scoți portofelul nici pentru o apă plată. Sună a lux, nu? Ei bine… nu pentru toți e raiul pe pământ. Unii se simt acolo ca într-o zi de luni fără cafea: aceleași feluri de mâncare reciclate de la mic dejun la cină, aceleași activități, același DJ care pune Macarena de patru ori pe zi. Și, ca să nu uităm piesa de rezistență: clasica bătălie de la 6 dimineața pentru un șezlong. Că doar ce-i mai frumos la mare decât să-ți sune alarma în vacanță ca să pui prosopul strategic? Sport extrem, ce mai”, s-a relatat.
Ce-i deranjează pe români la vacanţele all-inclusive
Şi reacţiile nu au întârziat să apară.
„Pe mine mă scoate din sărite programul! Adică serios… sunt în vacanță, nu la muncă la fabrică! Mic dejun între 7 și 9 – dacă ai dormit un pic mai mult, ghinion! Prânz între 12 și 14 – să nu cumva să-ți fie foame la 15. Cina? De la 18:30 la 20:30 – cum zice tanti de la bufet: «Dacă ai întârziat, mai avem doar morcovi și iluzia unui desert…». Și ce să mai zic de «activitățile distractive» programate la minut, de parcă ești la afterschool pentru adulți. Vreau o vacanță, nu orar cu clopoțel”, a comentat cineva.
Altcineva a completat: „Șezlongurile cu prosop şi cafeaua proastă”.
Pentru români, se ştie, cea mai populară destinaţie pentru serviciile all-inclusive este Turcia – Antalya. În această vară, de pe Aeroportul Brașov, sunt programate aproape în fiecare zi curse charter spre renumita staţiune de pe litoralul Mării Mediterane.
Mulţi români preferă să meargă în vacanţe all-inclusive şi în Egipt (Hurghada, Sharm El-Sheikh, Marsa Alam) ori Tunisia, însă să nu uităm de Bulgaria. În schimb, în Grecia e puţin practicat.
De câţiva ani, conceptul all-inclusive s-a dezvoltat şi pe litoralul românesc. La hotelurile de 4 şi 5 stele, în special, oamenii apreciază calitatea mâncării şi a băuturilor, în special. Despre ultimele spun că sunt originale, nu diluate cu apă…
Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

