Turism

Cât costă să-ți petreci un sejur de Paște în Poiana Brașov / Comparație cu Antalya sau Hurghada

Cât costă să-ți petreci un sejur de Paște în Poiana Brașov.

În prezent, sunt încă oferte early-booking, ceea ce înseamnă prețuri reduse cu 10-15%. Ofertele pentru minimum trei nopți de cazare la un hotel de patru stele pornesc de la 289 de euro pentru două persoane și pot ajunge la circa 500 de euro pentru un apartament.

Cât costă să-ți petreci un sejur de Paște în Poiana Brașov

„Pachetul include cină în fiecare seară, iar de Înviere, dejun pascal tradițional, cină festivă cu program artistic. Ne vom aștepta oaspeții, de Înviere, cu un platou tradițional în spațiile de cazare, iar pentru copii sunt pregătite multe activități, cum ar fi vânătoare de ouă, club pascal de creație, concurs de ouă încondeiate și escape room tematic pentru această sărbătoare”, a declarat Bianca Socol, reprezentantul unui hotel din Poiană, pentru Radio România Brașov.

Prin comparaţie, în Antalya, pentru un sejur de o săptămână, cu all-inclusive şi transport cu avion din Bucureşti, din 29 aprilie (Paştele Ortodox pică pe 5 mai), preţurile pornesc de la 379 de euro/2 persoane.

Iar în Hurghada, de asemenea cu all-inclusive şi transport cu avionul, începând din data de 30 aprilie, tarifele sunt de la 630 de euro în sus. Însă, imediat după Paşte, din 7 mai, pentru un sejur complet de 2 persoane în staţiunea egipteană de la Marea Roşie, poţi achita şi…. 379 de euro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button