Turism

Cât costă biletele pentru zborurile Dan Air de la Brașov / Mare creștere de prețuri

Cât costă biletele pentru zborurile Dan Air.

Foarte mulți sunt interesați de prețurile biletelor pentru cursele regulate de pe Aeroportul Internațional Brașov ale companiei Dan Air. Câteva persoane ne-au contactat și la redacție, și pe contul de Facebook MyTex – Știri Online Brașov în speranța că le putem da informații în acest sens.

Cât costă biletele pentru zborurile Dan Air

O singură agenție de turism a anunțat că vinde bilete pentru cursele operate de Dan Air de la Brașov începând cu data de 15 iunie – vezi AICI. Însă n-a dat alte detalii. Au fost adresate întrebări pe pagina sa de Facebook, de genul „De unde iau biletele? Vreau să vin din Londra la Brașov”; „Bună ziua, aveți deja și prețurile”, însă nu s-a oferit vreun răspuns.

De asemenea, site-ul celor de la Dan Air este în lucru. Dacă-l accesați, aflați doar că: „Lansăm în curând”AICI.

Mare creștere de prețuri

În orice caz, prețurile pentru unele destinații sunt mai mari și de 5-6 ori față de acum doi ani. În special pentru rutele unde opera Blue Air, companie ieșită de pe piață.

  „Vara acestui an va fi cea în care ne vom face cele mai scumpe vacanţe. Trebuie să ne aşteptăm la o creştere în continuare a preţurilor. La vară, acestea vor atinge cote ce ne vor ustura la buzunar”, a declarat Adrian Ionaşcu, specialist în aviaţie, pentru Ziarul Financiar.

  Se știe, de la Brașov, începând din 15 iunie, pe durata sezonului estival, sunt zboruri charter către Antalya și Creta (Heraklion), operate de HiSky și Animawings.


  Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

  Google Ads Whatsapp Channel

  Articole asemănătoare

  0 0 voturi
  Evaluarea articolului
  Abonaţi-vă
  Anunțați despre
  3 Comentarii
  Cel mai vechi
  Cel mai nou Cele mai votate
  Păreri in linie
  Vezi toate comentariile
  multumit
  1 an în urmă

  Bine! Si…cat costa biletele,ca nu vad pe nicaieri vreun pret……

  1 an în urmă

  […] dintre respondenții unui studiu RE/MAX consideră că prețurile apartamentelor vor scădea cu până 10% în acest an. 26% sunt de părere că acestea vor stagna, […]

  1 an în urmă

  […] Directorul general al Aeroportului Sibiu, Marius Ioan Gîrdea, a declarat pe tema apropiatei deschideri (15 iunie) a Aeroportului Internațional Brașov Ghimbav. […]

  Back to top button