Turism

Când se va deschide Târgul de Crăciun de la Sibiu

Când se va deschide Târgul de Crăciun de la Sibiu.

Anul acesta, Piața Mare din Sibiu va găzdui a 16-a ediție a Târgului de Crăciun. Acesta va avea loc între 17 noiembrie 2023 și 2 ianuarie 2024.

De-a lungul anilor, Târgul de Crăciun de la Sibiu s-a impus în rândul evenimentelor de profil ca primul târg de Crăciun tradițional din România și, în același timp, ca o destinație de interes turistic internațional.

Sibiul a devenit în cei 16 ani una dintre destinațiile preferate ale turiștilor pentru sezonul sărbătorilor de iarnă și prin prisma faptului că Târgul de Crăciun a primit recunoaștere prin prezența în multiple topuri internaționale, fiind chiar subiect al unui articol detaliat în prestigiosul New York Times, așa cum a informat alba24.ro.

Când se va deschide Târgul de Crăciun de la Sibiu

Târgul de Crăciun din Sibiu propune peste 110 expozanți, mai mult de o treime dintre ei fiind la prima prezență în cadrul acestui eveniment.

Procesul de selecție a expozanților a început încă din luna mai, s-a încheiat în luna iunie, oferindu-le tuturor suficient timp pentru a se pregăti temeinic pentru cele peste 50 de zile de eveniment, în special celor care propun produse confecționate manual sau care necesită o muncă foarte migăloasă.

„Vă invităm să luați parte la o sărbătoare autentică unde calitatea și tradiția definesc experiența. Vă așteptăm în Piața Mare din Sibiu pentru a trăi magia sărbătorilor în cel mai pur și intens mod posibil”, a declarat Andrei Drăgan Răduleț, organizatorul Târgului de Crăciun din Sibiu.

Ediția din acest an se va distinge prin crearea unei atmosfere care capturează esența tradițională a unui Târg de Crăciun, așa cum este cunoscut și apreciat la nivel internațional acest tip de eveniment, fără a adăuga elemente de divertisment neesențiale sau care ar îndepărta evenimentul de acesta.

Târgul de Crăciun din Sibiu este un eveniment organizat de Asociația Events for Tourism și este înscris pe Agenda Culturală a Municipiului Sibiu.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button