Turism

BRAŞOV. Pericol de accidentări, pe pârtii!

 

Reprezentanţii Primăriei Braşov au transmis, astăzi, o atenționare privind condiţiile de schi pe pârtiile din Poiana Brașov. Potrivit acestora, având în vedere temperaturile ridicate din ultima perioadă, inclusiv în timpul nopții, stratul de zăpadă, deși consistent, are o textură specifică perioadelor cu temperaturi pozitive, ceea ce creează dificultăți schiorilor fără experiență (este vorba de așa numita „zăpadă ortopedică” – una grea, care, parțial, nu are aderența necesară pentru a se crea un strat tare, pe toată grosimea lui).

„Îi rugăm pe cei care nu au experienţa necesară pentru schiul în astfel de condiții să schieze cu atenție. Stratul de zăpadă are o grosime de 60-80 de cm. Astăzi circulă următoarele instalații de transport pe cablu: telegondola, telecabinele Capra Neagră și Kanzel, cele două telescaune Ruia și Lupului, teleschiurile Bradul și Stadion și snowpark Bradul. Temperatura la ora 9.00, în masivul Postăvarul, era de minus 2 grade. Zona inferioară a pârtiei Subteleferic este închisă pentru desfășurarea unei competiții”, a precizat purtătorul de cuvânt al Primăriei Braşov, Sorin Toarcea.

FOTO – ARHIVĂ


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare