Turism

Brașov – locul 4 la nivel european / În ce top

Brașov – locul 4 la nivel european.

„E vorba de un top al orașelor pe care turiștii le-au recomandat la categoriile «natură», «plimbări în natură» și «munți». Topul este făcut de platforma Booking, pe baza recomandărilor turiștilor din luna iunie 2023. Pe lângă Brașov, în top 10 apare și Sinaia, pe locul 9”, a informat Allen Coliban, primarul Brașovului.

Brașovul – locul 4 la nivel european. Primele 2 locuri sunt ocupate de stațiuni din Polonia, Zakopane și Karpacz. Pe a treia poziție se află orașul sloven Bled. Apoi, după Brașov, urmează în ierarhie Szklarska Poreba (Polonia), Funchal (Portugalia), Innsbruck (Austria), Chamonix (Franța). Iar în spatele Sinaiei este Garmisch Partenkirchen (Germania).


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
13 zile în urmă

[…] din județul Brașov sunt potrivite pentru a fi vizitate indiferent de perioada anului. Municipiul Brașov se remarcă prin clădirile cu arhitectură deosebită, mâncarea bună și drumețiile ușoare ce pot fi […]

Back to top button