Turism

„Am avut parte de o experiență horror la Poiana Brașov. Prima și…”

„Am avut parte de o experiență horror la Poiana Brașov” – a povestit o turistă, după ce a venit la munte pentru a schia. „Am avut parte de o experiență horror la Poiana Brașov. Prima și ultima dată când vin în această stațiune. Disclaimer: sunt începătoare, schiez de sezonul trecut, până acum numai la Bansko, Straja și Domeniul Transalpina, niciun incident până ieri.
Încă iau un instructor în prima zi când ajung la ski, după care exersez singură. Am reușit să mă dau în siguranță până acum pe pârtii albastre și roșii din stațiunile menționate mai sus.
Așadar, fiind începătoare, îmi asum partea mea de vină din incidentul petrecut ieri. La coborâre din telescaunul Ruia, tot grupul (nu ne cunoșteam între noi) am coborât un pic mai devreme decât ar fi fost cazul.


Am fost induși în eroare când telescaunul a încetinit și nu ne-am dat seama că mai trebuia așteptat un pic. Toți am căzut, doar ca unii au reușit să cadă în față și să nu fie loviți de telescaun. Eu și sora mea nu doar am fost lovite.
Am fost prinse între telescaun și zăpada bătătorită și abia după ce au trecut două telescaune peste noi au oprit și domnii de la aparate instalația, ca să putem ieși. M-am rănit la bazin și am plecat imediat acasă după incident”, a scris tânăra pe grupul de Facebook Ski România, conform fanatik.ro. Tânăra și-a atras numeroase critici cu postarea sa.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
VAX POPULI
1 luna în urmă

Vai,draga ! Pai,nu stiai ca legile fizicii sunt mai dure cu cei care nu le cunosc ? Si cand ai ajuns acasa,prima data nu ai gasit ceva mai bun de facut decat sa servesti o portie de feisbuceala ??! Sa… Citeşte mai mult »

1 luna în urmă

[…] probleme, astăzi, pentru schiori în Poiana Brașov. Doar un telescaun și două teleschiuri funcționează. Anume, cele din partea inferioară a […]

15 zile în urmă

[…] bune pentru schiori. Zăpadă artificială se produce pe toate pârtiile deschise din Poiana Brașov. Anume: Kanzel, Doamnei, Ruia, Lupului Superior, Drumul Roșu, Sulinar, zona inferioară a pârtiei […]

Back to top button