Timp liber

Tiberiu Foriș revine cu „Jurnal de pandemie”

Tiberiu Foriș revine cu „Jurnal de pandemie”. Braşovenii şi nu doar ei sunt invitaţi la un eveniment cultural, care are loc astăzi, de la ora 15.00, în Aula Magna „Sergiu Chiriacescu” a Universității Transilvania.
Este vorba despre lansarea volumului III al trilogiei „Timpul pierdut. Jurnal de pandemie”. Autor este prof. univ. dr. în economie Tiberiu Foriș.
Prezintă Mircea Brenciu, de la Uniunea Scriitorilor din România – Filiala Braşov şi autorul. Actorii Dorina Roman și Mihai Giuriţan vor recita poezii din volumul ce va fi lansat.
La final, autorul – care își sărbătorește ziua de naștere astăzi – va oferi autografe.

De la expert în economie la poezie 

Tiberiu Foriș revine cu „Jurnal de pandemie”. Prof. univ. dr. habil. ec. ing. Tiberiu Foriș este director al Departamentului de Management și Informatică Economică al Universității Transilvania din Brașov, absolvent al Facultății de Mecanică, specializarea Autovehicule Rutiere și al Facultății de Științe economice, specializarea Marketing, Universitatea Transilvania, doctor în informatică economică al ASE București. Director general al Școlii de Formare Managerială în Turism și al patronatelor din industrie din Regiunea Centru UGIR-1903, membru al Infer Koln, manager de proiecte strategice pentru formare profesională continuă din turism, industria alimentară, tipografii și mass-media.
A publicat numeroase cărți și articole de specialitate de referință din domeniul managementului și a condus unele dintre cele mai importante proiecte naționale de investiții. A efectuat specializări internaționale și a fost visiting profesor la universități din Germania, Belgia Olanda, Marea Britanie, Franța, Letonia, Grecia, Turcia. Membru în comisii de doctorat la universități din Brașov, București, Iași, Chișinău.
Cu prilejul Zilei Naţionale, în 2016, a publicat prima sa carte de poezie-pamflet, „Zâmbete triste”, iar în 2017, volumul de poezie „Anotimpuri”. Au urmat „Timpul Probabil”, „Timpuri noi” și cele trei volume din trilogia „Timpul pierdut. Jurnal de pandemie”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Raoke
1 an în urmă

”Prof. univ. dr. habil. ec. ing.” Ce lipseste de aici? ”acad.” + ”diplomat” si ”docent”. Chiar, ”habil” ce-o mai insemna?

Back to top button