Timp liber

Teatrul Sică Alexandrescu ne invită de azi la microstagiunea estivală

Teatrul Sică Alexandrescu ne invită de azi la microstagiunea estivală. În această seară, de la ora 19.00, este programată piesa „Doi pe o bancă”, la Bastionul Țesătorilor.
Duminică, 20 august, de la ora 12.00, tot la bastion, se joacă piesa pentru copii „Dănilă Prepeleac”, iar de la ora 19.00, „Grădinile groazei”.
În următorul week-end, 26-27 august, la Teatrul Sică Alexandrescu sunt programate piesele „Yerma” – sâmbătă și „Omul zilei” – duminică, ambele cu începere de la ora 19:00.
Miercuri, 30 august, de la ora 19:00, artiștii de la „Sică Alexandrescu” revin la bastion cu piesa „Doi pe o bancă”.
Microstagiunea se încheie cu un spectacol special „Ziua Limbii Române – Dosarul Brâncoveanu”. Piesa se joacă joi, 31 august, cu începere de la ora 18:00, tot la Bastionul Țesătorilor.
Biletele se pot achiziționa online, de pe mystage.ro sau de la casieria Teatrului „Sică Alexandrescu” și, cu două ore înainte de începerea spectacolelor, de la Bastionul Țesătorilor.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button