Timp liber

Târg de epocă, cu tehnologie modernă

Târg de epocă, cu tehnologie modernă. La Brașov se deschide astăzi târgul-eveniment „Retro Marktplaz”, prin care organizatorii vor încerca să reînvie târgurile de odinioară și farmecul unor epoci trecute.
Acesta este al doilea eveniment organizat de asociația „Breasla Meșteșugarilor din Țara Bârsei” în Piața Sfatului.
În târgul organizat cu această ocazie, meșterii își vor prezenta produsele și vor organiza diverse ateliere și demonstrații, iar micii producători își vor expune produsele.
Zilnic, fanfare din județ vor susține concerte, iar o trupă de dans își va prezenta spectacolul în haine de epocă.
De asemenea, va fi editat un ziar „vintage”, cu fotografii vechi, informații inedite despre Piața Sfatului și reclame ale magazinelor și restaurantelor aflate aici în trecut, reproduse din ziare de epocă.
Totuși, în „Retro Marktplaz” va pătrunde tehnologia modernă: pe un ledscreen vor fi proiectate imagini cu piața și clădirile, așa cum arătau ele în trecut, iar vizitatorii vor avea la dispoziție afișe cu coduri QR, cu ajutorul cărora vor putea citi, pe telefoanele mobile, istoria completă și bogat ilustrată a fiecărei case din Piața Sfatului.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare