Timp liber

Târg de carte și concursuri cu premii pentru elevi 

Târg de carte și concursuri cu premii pentru elevi. 

Prima ediţie de vacanţă a Târgului de Carte Gaudeamus Radio România se desfășoară în Piaţa Sfatului până duminică. Târgul este deschis zilnic între orele 10.00 şi 21.00; accesul publicului este liber.

Oferta ediţiei include atât elementele tradiţionale, specifice unui târg de carte, cât şi o serie de noutăţi: peste 50 de branduri – edituri, agenţii de distribuţie de carte, muzică şi jocuri educaţionale – reunite în 40 de standuri, care vor aduce în faţa braşovenilor şi a celor care îşi petrec aici câteva zile de vacanţă tot ce e nou şi atractiv pe piaţa de profil; patru concursuri cu diverse profiluri adresate celor mai tineri vizitatori ai târgului, din această zonă a ţării, invitaţi să se implice activ în susţinerea evenimentelor cu impact asupra comunităţii şi în promovarea oraşului în care trăiesc sau învaţă: desen #MândrudeBraşovulmeu, adresat elevilor din ciclul primar; grafică dedicat tinerilor pasionaţi de design – „Oraş de pus pe copertă”; fotografie „Braşovul prin obiectivul tău” – adresat fotografilor amatori şi creaţie literară „Ai carte, ai parte! Ai târg, poţi scrie o carte!”.

Târg de carte și concursuri cu premii pentru elevi. Concursurile sunt organizate cu sprijinul Inspectoratului Școlar Judeţean Braşov, iar cele 16 premii, cu valori cuprinse între 160 şi 350 de lei acordate cu acest prilej vor fi oferite de Radio România.

Condiţiile de participare sunt detaliate pe website-ul www.gaudeamus.ro şi la Secretariatul din incinta târgului.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button