Timp liber

Ștrand redeschis în apropiere de Brașov, dar cu prețuri mai mari

Ștrand redeschis în apropiere de Brașov…

A fost redeschis ștrandul municipal din Sfântu Gheorghe – jud. Covasna, la aproximativ 35 km de Brașov. Ștrandul dispune de cinci bazine de diferite dimensiuni, conform presei locale.

Anunțul deschiderii a fost făcut de reprezentanţii Sepsi Rekreativ,  care administrează bazele de agrement din subordinea Primăriei.
Potrivit directorului societăţii, Bodor Lorand, preţul biletelor a crescut faţă de anul trecut și a fost introdus și tarif de weekend, care va fi de 72 de lei de persoană.


„Am majorat puţin preţurile, pentru că numai inflaţia a fost de 14% şi, în plus, avem cheltuieli mari cu utilităţile (…). În cursul săptămânii biletul standard pentru adulţi va fi de 58 de lei, cu doi lei mai mult decât anul trecut şi am introdus şi un tarif de weekend de 72 de lei, pentru că am văzut că la sfârşit de săptămână era foarte aglomerat, practic, era plin atât ştrandul, cât şi parcarea, pur şi simplu nu mai aveai unde parca”, a declarat Bodor Lorand, citat de presa locală.


Acesta a precizat că locuitorii municipiului Sfântu Gheorghe care prezintă cardul Sepsi, precum şi deţinătorii cardurilor pentru familii numeroase, eliberate la cerere de către Primărie, vor beneficia de reduceri semnificative. Discounturi vor avea şi copiii sub 18 ani, persoanele de peste 60 de ani, precum şi cele cu handicap.
Ştrandul va fi deschis zilnic, între orele 9-20, până în luna septembrie, dacă vremea va fi favorabilă. 

Primăria Sfântu Gheorghe a investit în ultimii ani patru milioane de lei din bugetul local pentru modernizarea acestui ştrand, proiectul incluzând, printre altele, realizarea unui mini- aqua-parc – montarea unor tobogane cu cascade şi valuri de apă.

„Pe lângă bazinul pentru copii, cu o adâncime de 0,40 m, în care părinţii îşi pot lăsa copiii să se bucure de apă în voie, la ştrand există şi mijloace de distracţie în apă, precum bazinul cu tobogan de 5 metri şi un bazin de senzaţii. Cei cărora le place să înoate mai mult au la dispoziţie un bazin de 10×17 metri şi unul de dimensiuni olimpice. Temperatura apei: 22 – 25°C”, se precizează pe site-ul ștrandului. Imagini live de la ștrand pot fi văzute AICI.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button