Timp liber

Seara de Moș Nicolae, cu intrare gratuită la Aula Universității

Aula Sergiu T. Chiriacescu a Universității Transilvania găzduiește astăzi tradiţionalul concert din seara de Moş Nicolae. Protagoniști vor fi Luiza Zan şi Jazzpar Trio.
Abordând piese care fac obiectul cercetării pe care Luiza Zan o întreprinde în cadrul Şcolii Doctorale Interdisciplinare din cadrul Universităţii Transilvania din Braşov sub îndrumarea prof. dr. Stela Drăgulin, concertul din Seara de Moş Nicolae găzduit de Centrul Muzical al Universității Transilvania Brașov vă oferă piese mai puţin cunoscute din repertoriul Mariei Tănase şi piese interbelice din repertoriul lui Edith Piaf, aranjate cu dibăcie pe ritmuri de swing, alături de Jazzpar Trio.
Pentru că Seara de Moş Nicolae este un eveniment de tradiţie organizat de Centrul Muzical, repertoriul va fi completat de câteva colinde originale, concertul încheindu-se cu un colind-surpriză, scris de Louis Armstrong.
„Vă invităm la o răscruce de stiluri muzicale, unite de cei patru muzicieni sub un crez comun, acela că magia sărbătorilor de iarnă este posibilă acolo unde inima păşeşte în pas de swing”, spun organizatorii.
Evenimentul va avea loc la Aula Sergiu T. Chiriacescu, începând cu ora 18.00, și va putea fi urmărit live pe pagina Universității Transilvania din Brașov și pe Facebook.
Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button