Timp liber

Revine Festivalul ZUP-ului, odată cu Maialul Râșnovean, în weekend. Concerte și alte surprize

Revine Festivalul ZUP-ului…

La sfârșitul acestei săptămâni, distracția revine la Râșnov. Timp de trei zile (24 – 26 mai 2024) în Promenada Sissi vor avea loc mai multe concerte. Maialul Râșnovean și Festivalul ZUP-ului vor avea loc anul acesta în aceeași perioadă. Cele două evenimente se organizează împreună, deoarece în iunie, când trebuia să aibă loc Festivalul ZUP-ului, la Râșnov se desfășoară un alt eveniment de anvergură, Big Little Festival. Distracția va începe vineri, 24 mai de la ora 16.00 cu muzică de promenadă.

Sâmbătă, 25 mai, programul va începe de la ora 11.00, cu muzică de promenadă. De la ora 16.00, vom avea parte de un program de dansuri și muzică populară susținut de ansamblul folcloric Junii Țării Bârsei. De la 16.45 este programat un recital de muzică folk – Hoinarii Craiului, de la 17.30, recital folk – Piticu, de la 18.15 – Grupul Vocelis, de la ora 19.00 – Claudiu Benga, de la 19.20, recital de muzică ușoară – Karina Roșu Teleanu, de la 19.40 – Alexxa, iar de la ora 20.00 sunteți așteptați la un concert al celor de la TAXI, iar seara se va încheia cu muzică de promenadă.


Duminică, programul va începe de la ora 10.00 cu un concurs de gătit, din cadrul Festivalului ZUP-ului. Totul va continua cu un program pentru copii susținut de Oaki Club Brașov. De la 14.00, pe scena vor urca grupele de Cheerleaders, după care, de la ora 14.15, Clubul Elevilor Râșnov vor încânta cu o serie de dansuri moderne. Începând cu ora 15.00, fanfara Țara Bârsei va fi alături de participanți. De la ora 15.45, va cânta formația ALL MUSIC, iar ușor ușor se va trece la recitalurile de muzică populară. De la 16.30 pe scenă va urca George Muraru, de la 17.00 – Ansamblul Folcloric Mugurelul din Râșnov și solista Corboș Elise. De la 17.45 va fi recital al interpretei ANGELA RUSU, iar de la ora 18.30 va cânta Cătălin Lăcătuș. Seara se va încheia cu muzică de promenadă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button