Timp liber

REDESCOPERĂ FRUMUSEȚEA LUCRURILOR MĂRUNTE LA FESTIVALUL LUMINII 2024 

Organizația Națională Cercetașii României Centrul Local Orizont Brașov vă invită să participați la Festivalul Luminii 2024. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 8 iunie 2024, începând cu ora 13:00, în Coresi Business Campus. 

Prinși în agitația vieții cotidiene, uităm că lucrurile mărunte (un zâmbet, un cântec, un strop de lumină la sfârșitul zilei) sunt, de fapt, cele care contează, cele care ne aduc bunăstarea sufletească. De aceea, Cercetașii României au hotărât ca anual, timp de câteva ore, să le amintească membrilor comunității locale frumusețea lucrurilor mărunte. 

Ne dorim să transformăm spațiul Festivalului într-unul magic, în care fiecare dintre noi să redevină copil și să descopere lucruri care aduc fericirea. 

Purtăm în minte cuvintele fondatorului mișcării scout, Lord Robert Baden Powell: ”Adevărata fericire nu e rezultatul bogăției, nu e rezultatul succesului în carieră și nici măcar al satisfacerii tuturor plăcerilor. Fericirea e atunci când sunteți mulțumiți cu ceea ce aveți și vă bucurați din plin de asta. Priviți partea bună a lucrurilor, în locul celei mai puțin bune. Adevărata cale de a fi fericiți este de ai face pe ceilalți fericiți.” 

Anul acesta, Festivalul Luminii este organizat în Coresi Business Campus, iar accesul este gratuit. 

Ediția din acest an s-a organizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Brașov și Coresi.

 Proiect finanțat de Municipiul Brașov. Conținutul acestui proiect nu reflectă neapărat poziția Municipiului Brașov și nu implică nici o responsabilitate din partea acestuia.

Persoană de contact: Burlacu Vlad tel. 0748 481 366

P


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button