Timp liber

O seară magnifică la Brașov: premiera plină de farmec a piesei Amadeus 

La Brașov, sâmbată, 10 februarie 2024, cu o eleganță și cu o strălucire care a eclipsat orice așteptare, Teatrul Sică Alexandrescu a oferit din nou publicului o premieră absolut magnifică: ,,Amadeus” de Peter Shaffer.

Biletele pentru acest spectacol au fost epuizate cu o zi înainte de premieră, demonstrând interesul imens al publicului pentru acest eveniment teatral extraordinar. Peste 560!!!! de spectatori au fost prezenți în sală pentru a viziona acest regal teatral.

Spectatorii au fost invitați într-o călătorie în inima vieții tumultuoase a lui Wolfgang Amadeus Mozart și a rivalității sale cu compozitorul Curții de la Viena, Antonio Salieri. Cu fiecare notă muzicală și cu fiecare replică, publicul a fost captivat de tensiunea dramatică și de bucuria muzicală pe care acest spectacol o aducea în fața lor.

Regizat de Gavriil Pinte și cu scenografia realizată de Roxana Ionescu, spectacolul a oferit o experiență complexă și captivantă, în care publicul a fost imersat în Viena Secolului al XVIII-lea.

Distribuția spectacolului a fost cu adevărat remarcabilă, actorii și-au adus personajele la viață într-un mod convingător și impresionant. Interpretările lor au fost atât de intense și autentice încât publicul a fost complet absorbit de fiecare dialog, de fiecare gest și expresie.

„Amadeus” sau „despre noi’’, în momentele de grație și în momentele de dizgrație.

Pentru cei care nu au reușit să vadă spectacolul din 10 februarie, următoarea reprezentație va avea loc în data de 23 februarie, ora 19.00. 

Biletele se pot achiziționa de la casieria teatrului sau online: https://www.mystage.ro/bilete/amadeus-4290/#/r=35039

P


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button